Indonéská strava je postavena především na rýži, těstovinách, zelenině a tofu. Indonésané si libují v ostře kořeněných jídlech, naopak se konzumuje jen minimum masa, převážně kuřecího a skopového.
Typickými pokrmy jsou nasi campur a nasi goreng, smažená či vařená rýže se zeleninou nebo masem, dále gado gado, dušená zelenina s tofu či mie telur, asijská, většinou pytlíková polévka s nudlemi a vejcem.
K nejčastějším nápojům patří káva a čaj nebo ovocné šťávy jako jeruk, což je přislazovaný nektar z pomerančů a mandarinek zalitý horkou vodou. K rychlému občerstvení slouží pouliční stánky zvané warung, typické restaurace střední úrovně se nazývají rumah makan.
Zanechte nám svůj telefon a náš odborný poradce vás bude kontaktovat.
Zavolejte mi zpět
Sjednejte si schůzku v nejbližší pobočce. Šetřete čas a nechte nás vypracovat vhodnou nabídku.
Objednat schůzku
Nejste si 100% jistí výběrem zájezdu? Jsme připraveni zodpovědět všechny vaše dotazy.
Odeslat dotaz
Zpětné volání
Dotaz k zájezdu
Zájem o službu
Návštěva pobočky
Můj FISCHER
Uživatelské jméno
Heslo Zapomněli jste heslo?
Zadejte obsazenost
Počet cestujících 1. pokoj
Věk dětí
Přidat další pokoj
Kontaktujte nás