×

Máme radost, že se Vám nabídka líbí. Ozveme se co nejdříve!
×

Zvolte cílové destinace

Bohužel jsme nic nenašli
×

Vyberte si typ dopravy a odletové letiště

Typ dopravy:

Odletová letiště:

×

Zadejte termín

Vybrané termíny

×

Zadejte obsazenost

×

Počet cestujících 1. pokoj

Věk dětí

přidat další pokoj

Soukromí - ochrana osobních údajů

Cestovní kancelář FISCHER nakládá s osobními údaji v souladu s platným zákonem č. 101/2000 Sb. týkající se zpracování, uchovávání a evidencí osobních údajů. Poskytnuté osobní údaje jsou zpřístupněny pouze zaměstnancům Cestovní kanceláře FISCHER, a subjektům spojeným v rámci subjektu cestovní skupiny FISCHER GROUP  (www.fischergroup.cz), a můžou být dále zpřístupněny obchodním partnerům a dalším subjektům (aktuálně však nebylo k tomuto kroku přistoupeno).

Cestovní kanceláří FISCHER pracuje s osobními údaji za účelem zařazení do své databáze a jiných reklamních a marketingových účelů. Zejména se jedná o nabízení výrobků a služeb, zasílání obchodních sdělení elektronickými cestami dle platného zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu 10 let do odvolání.

Zpracování osobních údajů

Cestovní kancelář FISCHER shromažďuje a pracuje s osobními a identifikačními údaji, tj. s údaji jako titul, jméno, příjmení, adresa, rodné číslo, datum narození, obchodní firma, název, sídlo, místo podnikání, identifikační číslo, bankovním spojení, číslo kreditní karty, e-mail, atd. Cestovní kanceláří FISCHER nakládá s vašimi osobními údaji v souladu se Všeobecnými podmínkami, není-li právními předpisy stanoveno jinak, zajišťuje jejich náležitou ochranu a kromě případů uložených nebo umožněných zákonem nebo dohodnutých s vámi je nesděluje třetím osobám. Osobní údaje Cestovní kancelář FISCHER shromažďuje výlučně na základě přímé telefonické či osobní komunikace nebo prostřednictvím počítačového systému s využitím internetové stránky (internetové formuláře).

Přístup k osobním údajům

Změní-li se některý údaj, který jste nám poskytli, prosím, sdělte nám to co nejdříve, abychom vždy zpracovávali jen aktuální Údaje. V případě, že údaj zpracovávaný společností Cestovní kancelář FISCHER neodpovídá skutečnosti, máte právo na jeho opravu.

Zpracování dalších údajů

Cestovní kancelář FISCHER kromě osobních údajů dále shromažďuje informace týkající se návštěv třetích osob na své webové stránce, a to o poskytovateli připojení, typu prohlížeče, operačním systému, stránkách, které jste u nás navštívili, datech a časech přístupu, a dále údaje identifikující službu (zájezd) poptávanou na webové stránce.

Souhlas a účel zpracování údajů

Návštěvou webových stránek Cestovní kanceláře FISCHER, a.s. a/nebo vyplněním jakéhokoliv údaje ve formuláři dostupném na webové stránce Cestovní kanceláře FISCHER, a.s., dává tato osoba Cestovní kanceláři FISCHER, a.s. souhlas se zpracováním poskytnutých údajů nebo údajů vyplývajících z návštěvy této webové stránky. Tyto údaje Cestovní kancelář FISCHER, a.s. zpracovává zejména pro optimalizaci poskytovaných služeb, díky čemuž může osoba, která tyto údaje poskytla, následně obdržet nabídku přizpůsobenou svým dřívějším požadavkům, popř. při další návštěvě webových stránek Cestovní kanceláře FISCHER, a.s. Vám pomůžou soubory přizpůsobit nabídku Vašim zájmům a preferencím.

Způsoby ochrany poskytnutých údajů

Cestovní kancelář FISCHER, a.s. odpovídá za ochranu zpracovávaných údajů, a proto za tímto účelem používá všechny adekvátní fyzické, elektronické a řídící bezpečnostní opatření, jejichž cílem je ochrana poskytnutých informací, před náhodným, nezákonným a neoprávněným přístupem, zničením, ztrátou, pozměněním, zveřejněním nebo použitím.

Prostředky sloužící k optimalizaci služeb

Cestovní kancelář FISCHER, a.s. používá tzv. cookies, tags a další obdobné technologie. Tyto technologie umožňují Cestovní kanceláři FISCHER, a.s. poskytnout zákazníkům informace přizpůsobené jejím potřebám a jejich efektivní administraci.

Tyto cookies shromažďují informace o vašich zvyklostech při vyhledávání, pomáhají Cestovní kanceláři FISCHER, a.s. vytvořit profil klienta / návštěvníka webové stránky, a podle toho cílí reklamní sdělení relevantní k vašim zájmům a vaší osobě. Tyto cookies jsou využívány s cílem lepšího zacílení reklamy na uživatele. Také se využívají pro omezení počtu reklamních sdělení vůči jednomu uživateli a zefektivňují reklamní kampaně. 

Cookies se rozumí informace uchovávané v jednoduchých textových souborech, umístěných na počítač z webové sítě. Tyto cookies mohou být čteny webovými stránkami během pozdějších návštěv. Informace uložená v cookie může mít vztah k chování zákazníka při procházení webové stránky, nebo obsahovat jedinečné identifikační číslo, takže si jej webová stránka bude moci „pamatovat“ při jeho příští návštěvě. Obecně řečeno, cookies neobsahují osobní informace, jejichž prostřednictvím může být zákazník identifikován, pokud takovéto informace webové stránce neposkytl. 

Existují dva druhy cookies, které používají webové stránky. Trvalé cookies jsou uloženy na pevném disku po delší dobu. Relační cookies jsou uloženy ve vyrovnávací paměti během návštěvy webové stránky a jsou automaticky smazány z počítače v okamžiku, kdy se zákazník odpojí od internetu. 

Účelem trvalých cookies je mimo jiné usnadnění dalšího vyplnění dříve poskytnutých údajů návštěvníkovi webové stránky, a shromažďování informací o zvyklostech při vyhledávání na webové stránce (čímž může být modifikována mimo jiné i reklama dostupná ve webovém prohlížeči cílená přímo na zájmy osoby, která při předešlé návštěvě webové stránky zadala určité údaje, ať už údaje osobní nebo jiné), zadané např. ve formuláři pro vyhledávání služeb poskytovaných Cestovní kanceláří FISCHER, a.s.

Při práci s cookies budeme využívat tyto druhy cookies:

  • Aplikační cookies - nutné pro správný běh aplikace a rezervačního procesu
  • Cookies s preferencí už. údajů - zde jsou pamatovány dřívě zadané údaje např. o rezervaci, zájezdu a údajích objednavatele
  • Měřící cookies - zejména pro monitoring návštěvnosti a výkonu webových stránek (Google Analytics)
  • Cookies určené k personalizaci reklamy 

Nastavení prohlížeče a nastavení cookies

V případě, že návštěvník webové stránky nesouhlasí s využitím služby poskytované tzv. cookies, může postupovat podle pokynů uvedených v záložce svého internetového prohlížeče „Help“ a deaktivovat tak ukládání všech souborů cookies ve svém počítači.

Kromě trvalé deaktivaci ukládání cookies je možné tyto soubory manuálně smazat z počítače (obvykle pomocí klávesové zkratky: CTRL + SHIFT + Delete) po každé návštěvě webové stránky.

S ohledem na výhody, které umožňují tyto cookies však doporučujeme jejich využívání.

Kontakt

V případě dotazů nebo připomínek nebo v případě, že nesouhlasíte s využitím služby poskytované tzv. cookies, nás neváhejte kontaktovat na naší adrese:

Cestovní kancelář FISCHER, a.s.

E-mail: info@fischer.cz
CITY EMPIRIA
Na Strži 65/1702
140 62 Praha 4

Chcete být součástí týmu největší cestovní skupiny v ČR?
Vyberte si
odpovídající pozici v sekci

KARIÉRA

×

Hodilo by se Vám
20 000 Kč
na dovolenou?

×

Upřesnit hledání

Stravování

Vzdálenost od pláže:

Typ dovolené

Smazat

Minimální kategorie hotelu

Cena zájezdu za všechny osoby

min. 0 kč max. 450 000 kč
 

Vzdálenost aquaparku:

Vybavení hotelu

Sport/zábava

Typ pokoje

Vybavení pokoje

Pláž