×

Máme radost, že se Vám nabídka líbí. Ozveme se co nejdříve!
Zavřít

Zvolte cílové destinace

Bohužel jsme nic nenašli
Zavřít

Doprava

Typ dopravy

Vyberte si typ dopravy a odletové letiště

Odletová letiště:

Zavřít

Termín a délka

Vybrané termíny

Zavřít

Zadejte obsazenost

Smazat pokoj

Počet cestujících 1. pokoj

Věk dětí

1. dítě
2. dítě
3. dítě
4. dítě
5. dítě

přidat další pokoj

Thajsko - víza

Pro cesty do 30 dnů nejsou víza třeba

Pokud vaše cesta není delší než 30 dnů, víza pro vstup a pobyt na území Thajského království za účelem turistiky nepotřebujete. Ke vstupu do země stačí občanům České republiky předložit platný cestovní doklad, jehož platnost je v době vstupu více než 6 měsíců.

V případě, že nemáte zajištění ubytování yprostředkované cestovní kanceláří, je třeba prokázat finanční prostředky ve výši 10 000 THB na osobu nebo 20 000 THB na rodinu.

Pro ostatní účely vstupu a pobytu nebo pro vstup za účelem turistiky s pobytem přesahujícím 30 dnů je nutné žádat o vízum. 

(Zdroj: webové stránky MZV.)

thajsko-Snadno-dostupne-Thajsko-viza-k-pobytum-do-jednoho-mesice-neni-treba.jpg

Chci získávat informace o zajímavých produktech a nabídkách a rád vám poskytnu zpětnou vazbu k vašim službám
Chci, abyste obsah a nabídky přizpůsobili mým zájmům a preferencím
Zavřít

Upřesnit hledání

Stravování

Pláž

Vzdálenost od pláže:

Typ dovolené

Smazat

Minimální kategorie hotelu

Cena zájezdu za všechny osoby

min. 0 kč
max. 900 000 kč
min. 0 kč max. 900 000 kč
 

Vzdálenost aquaparku:

Vybavení hotelu

Sport/zábava

Typ pokoje

Vybavení pokoje