Ochutnejte věhlasnou toskánskou kuchyni a zejména vynikající toskánská vína! Její základ tvoří kvalitní a čerstvé sezónní suroviny v čele s masem, sýry a zeleninou. Jedinečnou chuť jídlům dodává vyhlášený olivový olej, koření z mnoha druhů bylinek, hojnost hub (zvaných porcino) a lanýžů (tartufi).
Ke specialitám toskánské gastronomie patří tvrdý ovčí sýr pecorino, sušená šunka z divočáka prosciutto di cinghiale, bílé fazole fagioli, jednohubky crostini a dršťky po florentinsku trippa alla Fiorentina.
Na venkově se pěstují odrůdy vín známé po celém světě v čele s Brunello di Montalcino a Chianti (červená) a Vernaccia di San Gimignano (bílá).
Zanechte nám svůj telefon a náš odborný poradce vás bude kontaktovat.
Zavolejte mi zpět
Sjednejte si schůzku v nejbližší pobočce. Šetřete čas a nechte nás vypracovat vhodnou nabídku.
Objednat schůzku
Nejste si 100% jistí výběrem zájezdu? Jsme připraveni zodpovědět všechny vaše dotazy.
Odeslat dotaz
Zpětné volání
Dotaz k zájezdu
Zájem o službu
Návštěva pobočky
Můj FISCHER
Uživatelské jméno
Heslo Zapomněli jste heslo?
Zadejte obsazenost
Počet cestujících 1. pokoj
Věk dětí
Přidat další pokoj
Kontaktujte nás