Marocká kuchyně přináší vskutku rozmanité gastronomické zážitky. Mísí se v ní tradiční berberské vlivy s arabským kořením a francouzskou kulinářskou vyspělostí. Její základ tvoří obiloviny, rýže a zelenina, kombinované zejména se skopovým a drůbežím masem.
Minimálně jedno ze dvou národních marockých jídel velmi dobře znáte a nejspíše už jste ho i jedli. Seznamte se s kuskusem a s tajinem.
K dalším vynikajícím a pro Evropana exotickým specialitám patří například bastila (v těstě zapékané maso s vajíčkem, houbami a hrozinkami), m´hencha (zeleninový závitek plněný mandlemi), poulet (grilované kuře nadívané olivami, kuskusem a rozinkami) či harira (hustá polévka z luštěnin, rýže a masa).
Zanechte nám svůj telefon a náš odborný poradce vás bude kontaktovat.
Zavolejte mi zpět
Sjednejte si schůzku v nejbližší pobočce. Šetřete čas a nechte nás vypracovat vhodnou nabídku.
Objednat schůzku
Nejste si 100% jistí výběrem zájezdu? Jsme připraveni zodpovědět všechny vaše dotazy.
Odeslat dotaz
Zpětné volání
Dotaz k zájezdu
Zájem o službu
Návštěva pobočky
Můj FISCHER
Uživatelské jméno
Heslo Zapomněli jste heslo?
Zadejte obsazenost
Počet cestujících 1. pokoj
Věk dětí
Přidat další pokoj
Kontaktujte nás